Να στείλετε μήνυμα

Τα 28α βορειοανατολικά τρία εμπόριο EXPO κτηνοτροφικής παραγωγής επαρχιών

April 27, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τα 28α βορειοανατολικά τρία εμπόριο EXPO κτηνοτροφικής παραγωγής επαρχιών

    Τα βορειοανατολικά τρία εμπόριο EXPO κτηνοτροφικής παραγωγής επαρχιών «(εφεξής αναφερόμενος ως» κτηνοτροφική παραγωγή EXPO») έχουν καθιερωθεί στη βορειοανατολική Κίνα από το 1992, που ακτινοβολεί σε ολόκληρη τη χώρα. Κάθε χρόνο (αποκλείοντας τους ανεξέλεγκτους παράγοντες), 27 σύνοδοι έχουν γίνει επιτυχώς, εξυπηρετώντας περισσότερες από 7000 συμμετέχουσες επιχειρήσεις και λαμβάνοντας πάνω από 600000 επαγγελματικούς επισκέπτες. Έχει την υψηλές φήμη και την επιρροή στην εθνική βιομηχανία και έχει διαδραματίσει πάντα έναν σημαντικό ρόλο στην προώθηση της υγιούς ανάπτυξης της βιομηχανίας κτηνοτροφικής παραγωγής ως συγκριτική μέτρηση επιδόσεων στα βορειοανατολικά.

 

Εισαγωγή στον τόπο συναντήσεως


Η καθιέρωση μιας πειραματικής ζώνης ελευθεροποίησης των συναλλαγών σε Heilongjiang από τη χώρα είναι ένα σημαντικό στρατηγικό μέτρο για να προωθηθεί η μεταρρύθμιση και το άνοιγμα στη νέα εποχή, που φέρνει τις νέες ευκαιρίες στην ανάπτυξη Heilongjiang και τα νέα πλεονεκτήματα στη φιλοξενία της κτηνοτροφικής παραγωγής EXPO σε Heilongjiang


Η επαρχιακές Επιτροπή και η κυβέρνηση κόμματος Heilongjiang συνδέουν το μεγάλο ενδιαφέρον με την ανάπτυξη της βιομηχανίας κτηνοτροφικής παραγωγής, και έχουν εκδώσει διαδοχικά τις «Γνώμες σχετικά με την επιτάχυνση της ανάπτυξης της σύγχρονης βιομηχανίας κτηνοτροφικής παραγωγής» και τις «καθοδηγώντας Γνώμες σχετικά με την καλλιέργεια της βιομηχανίας κτηνοτροφικής παραγωγής σε μια στρατηγική βιομηχανία για την ανανέωση και της ανάπτυξης», με τη δομική μεταρρύθμιση πλευρών της προσφοράς ως κύρια γραμμή, για να επιταχύνουν την κατασκευή μιας ισχυρής επαρχίας κτηνοτροφικής παραγωγής. Η τρέχουσα καλλιεργήσιμη περιοχή γης σε Heilongjiang έχει φθάσει σε 15,93 εκατομμύριο εκτάρια, και η συνολική παραγωγή σιταριού έχει ταξινομήσει πρώτα στη χώρα για 7 διαδοχικά έτη, με έναν πληθυσμό πάνω από 38,3 εκατομμυρίων. Σαν επαρχία με μια μεγάλους εθνικούς παραγωγή και έναν πληθυσμό σιταριού, η περιοχή είναι πλούσια σε πόρους, άφθονη στα ανθρώπινα δυναμικά, και κατάλληλη στη μεταφορά. Έχει τα μοναδικά πλεονεκτήματα όρων και θέσης για την κατασκευή εργοστασίων, που προσελκύει πολλές γνωστές εσωτερικές και ξένες επιχειρήσεις κτηνοτροφικής παραγωγής για να επενδύσει στην κατασκευή εργοστασίων.


Σαν μεταφορέα της περιεκτικής συνεργασίας με τη Ρωσία και τη βορειοανατολική Ασία, μια εθνική πλήμνη διοικητικών μεριμνών που συνδέουν την Κίνα και που ακτινοβολούν στην Ευρώπη και την Ασία, και μια ζώνη πόλων και επίδειξης αύξησης για την περιεκτική ανανέωση της βορειοανατολικής Κίνας, η πειραματική ζώνη ελευθεροποίησης των συναλλαγών του Χάρμπιν είναι στην πρώτη γραμμή της χώρας από την άποψη της εκβιομηχάνισης, της τυποποίησης, της χρησιμοποίησης της ξένης επένδυσης στην κτηνοτροφική παραγωγή, και της εξαγωγής κτηνοτροφικής παραγωγής των ζωικών προϊόντων για να κερδίσει το συνάλλαγμα


Η κατάλληλες μεταφορά και η στέγαση γύρω από το διεθνές κέντρο Συνθηκών και έκθεσης του Χάρμπιν έχουν γίνει μια ισχυρή εγγύηση για την επιτυχή εκμετάλλευση της έκθεσης


Ο συγχρονισμός, η θέση, και οι άνθρωποι είναι έτοιμοι, και η κτηνοτροφική παραγωγή EXPO που διοργανώνεται στο Χάρμπιν θα γίνει σίγουρα μια άλλη γιορτή για τη βιομηχανία κτηνοτροφικής παραγωγής!

 

Αναπαραγωγή του εσωτερικών και ξένων ζωικού κεφαλαίου και των πουλερικών αναπαραγωγής, του εμπορικών ζωικού κεφαλαίου και των πουλερικών (πουλερικά, χοίροι, βοοειδή, πρόβατα, ελάφια, ειδική αναπαραγωγή, ζώα γουνών, σπάνια αναπαραγωγή πουλερικών), των σποροφύτων και του σπέρματος, της γενετικής αναπαραγωγής και των μέσων παραγωγής του.

 

Τροφή: πρώτες ύλες τροφών, πρόσθετες ουσίες τροφών, πρόσθετη προμιγμένη τροφή, συγκεντρωμένη τροφή, τροφή τύπου, βιολογική τροφή, ειδική τροφή και άλλα μηχανήματα και εξαρτήματα επεξεργασίας τροφών, εξοπλισμός ποιοτικής δοκιμής τροφών, σύστημα ελέγχου μικροϋπολογιστών και λογισμικό και υλικό, τεχνολογία τύπου τροφών, τεχνολογία τροφών, κ.λπ.

 

κτηνιατρικά φάρμακα, εμβόλια, προϊόντα υγείας των ζώων, βιολογικά προϊόντα και τα επεξεργασίας, συσκευασίας μηχανήματά τους παραγωγής, εξοπλισμός, κτηνιατρικός εξοπλισμός υλικών και άλλη βιομηχανία χλόης και τα βαθιά επεξεργασμένα προϊόντα του: σκόνη χλόης, μόρια χλόης, υπολείμματα σπόρου χλόης, χορτάρι και βακτηριακές πιέσεις, μηχανήματα χλόης, τεχνολογία βιομηχανίας χλόης, κ.λπ.

 

Παραγωγή κτηνοτροφικής παραγωγής και σχετικά με την αναπαραγωγή μηχανήματα, εξοπλισμός, όργανα, εργαλεία, εφαρμοσμένη μηχανική και άλλος εξοπλισμός σίτισης, που θανατώνουν τον εξοπλισμό, τον εξοπλισμό εξαερισμού, τον εξοπλισμό ελέγχου θερμοκρασίας, τον εξοπλισμό περιβαλλοντικού ελέγχου, τον αβλαβή εξοπλισμό θεραπείας ασθενειών και θανάτου, τον περιττωματικό εξοπλισμό θεραπείας λυμάτων, τα όργανα ποιοτικής δοκιμής, το τυποποιημένες αγροτικό σχέδιο και την κατασκευή εφαρμοσμένης μηχανικής, Διαδίκτυο του συστήματος ελέγχου πραγμάτων και του λογισμικού και του υλικού. Επιτεύγματα ζωικής επιστήμης και τεχνολογίας: τα νέα προϊόντα, νέες τεχνολογίες, νέα επιτεύγματα, κατοχύρωσαν τα προϊόντα και τις τεχνολογίες, κ.λπ. με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

 

Υψηλός - ποιοτικά ζωικά προϊόντα: κρέας, αυγά, γάλα, ζωικό δέρμα, προϊόντα γουνών και τα προϊόντα τους Εξοπλισμός επεξεργασίας και ψύξης ζωικών προϊόντων, εξοπλισμός δοκιμής ασφαλείας των τροφίμων συστημάτων ανιχνευσιμότητας.

 

Ενέργεια βιομαζών: οι τεχνολογίες, ο εξοπλισμός και η κατασκευή αφορούσαν τη χρησιμοποίηση της ενέργειας βιομαζών στην κτηνοτροφική παραγωγή

 

Συσκευασία και μεταφορά: υλικά συσκευασίας, συσκευάζοντας μηχανήματα και σχετικός εξοπλισμός μεταφορών και ειδικά οχήματα για τα μέσα ζωικού κεφαλαίου και πουλερικών των προϊόντων παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου και πουλερικών, όπως τα ειδικά οχήματα μεταφορών για την τροφή, τους χοίρους αναπαραγωγής, τους νεοσσούς, το φρέσκο γάλα, το φρέσκο κρέας, και τα οχήματα σίτισης.

 

Περιεκτικές υπηρεσίες κτηνοτροφικής παραγωγής: τεχνολογία, εκπαίδευση, κατάρτιση, πληροφορίες, διαβούλευση, μέσα, λογισμικό, χρηματοδότηση, ασφάλεια, αντιπροσωπεία ταλέντου, επαγγελματικοί συνεταιρισμοί, μη κυβερνητικές οργανώσεις κτηνοτροφικής παραγωγής, και προστασία εργασίας. Περιοχή έκθεσης κτηνοτροφικής παραγωγής και προστασίας του περιβάλλοντος: διαχείριση του λιπάσματος ζωικού κεφαλαίου και πουλερικών, του πόσιμου νερού, της τροφής, του εξοπλισμού επεξεργασίας αέρα και του λογισμικού, αφιερωμένα οχήματα μεταφορών για το λίπασμα, εξοπλισμός αποθήκευσης, επιστροφή λιπάσματος στο καλλιεργήσιμο έδαφος, ψεκάζοντας οχήματα.

 

 Έλξη επένδυσης κτηνοτροφικής παραγωγής: έλξη κυβερνητικής επένδυσης, έλξη επιχειρηματικής επένδυσης, έλξη επένδυσης βάσεων, βιομηχανική έλξη επένδυσης, συνεταιριστική έλξη επένδυσης, κ.λπ.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Dax.Yang
Τηλ.: : 13653816731
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)