Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Εταιρικό Προφίλ

Κάντε κλικ για να δείτε το VR της εταιρείας μας.

Henan Chuangxin Biological Technology Co., Ltd.

 

Εισαγωγή Εταιρείας

 

Η Henan Chuangxin Biological Technology Co., Ltd. είναι μια ανώνυμη εταιρεία υψηλής τεχνολογίας μεγάλης κλίμακας

ενσωμάτωση της έρευνας και ανάπτυξης, παραγωγής, πωλήσεων και εξυπηρέτησης μετά την πώληση φαρμάκων σε ζώα.ο

Το αρχικό εγγεγραμμένο κεφάλαιο της εταιρείας είναι 10,1 εκατομμύρια γιουάν.Τον Δεκέμβριο του 2012, το εφάπαξ με υψηλό

βαθμολογία πέρασε την αποδοχή οκτώ κτηνιατρικών γραμμών παραγωγής φαρμάκων GMP του Υπουργείου

Γεωργία του Κράτους.Οι δοσολογικές μορφές παραγωγής αφορούσαν σκόνη, εκχύλιση κινέζικου

παραδοσιακή ιατρική, ενέσεις μεγάλου και μικρού όγκου, απολυμαντικά, πρόσθετα ζωοτροφών και ούτω καθεξής.

Όλα τα συνεργεία έχουν επιτύχει πλήρη αυτοματοποιημένη κατασκευή.Γνωστό ως πρότυπο GMP

πρότυπο εργοστάσιο κτηνιατρικών φαρμάκων στην επαρχία Χενάν.Η εταιρεία διαθέτει πολλά τμήματα μεταξύ των οποίων

Chuangxin Poultry Medicine Department, Xinbang Huifa Swine Medicine Department, Chuangxin Aquatic

Τμήμα Προϊόντων, Τμήμα Πρώτων Υλών και Τμήμα Ανάπτυξης Εξωτερικών.

Henan Chuangxin Biological Technology Co., Ltd.

 

Henan Chuangxin Biological Technology Co., Ltd.

 

 

 

Ιστορία

Η βιολογική Co. τεχνολογίας Chuangxin Henan, ΕΠΕ είναι μια μεγάλης κλίμακας κοινή επιχείρηση αποθεμάτων υψηλής τεχνολογίας που ενσωματώνει τη ζωική έρευνα και την ανάπτυξη φαρμάκων, την παραγωγή, τις πωλήσεις, και την υπηρεσία μεταπωλήσεων. Το αρχικό καταχωρημένο κεφάλαιο της επιχείρησης είναι 10,1 εκατομμύρια yuan. Το Δεκέμβριο του 2012, one-time με το υψηλό αποτέλεσμα πέρασε την αποδοχή οκτώ γραμμών παραγωγής κτηνιατρικών φαρμάκων κκπ του Υπουργείου γεωργίας του κράτους. Οι μορφές δόσης παραγωγής περιέλαβαν τη σκόνη, την εξαγωγή της κινεζικής παραδοσιακής ιατρικής, τις μεγάλες και μικρές εγχύσεις όγκου, απολυμαντικά, πρόσθετες ουσίες τροφών και ούτω καθεξής. Όλα τα εργαστήρια έχουν επιτύχει την πλήρη αυτοματοποιημένη κατασκευή. Γνωστός ως τυποποιημένο πρότυπο εργοστάσιο της κκπ των κτηνιατρικών φαρμάκων στην επαρχία Henan. Η επιχείρηση έχει διάφορα τμήματα συμπεριλαμβανομένου του τμήματος ιατρικής πουλερικών Chuangxin, του τμήματος ιατρικής χοίρων Xinbang Huifa, του υδρόβιου τμήματος προϊόντων Chuangxin, του τμήματος πρώτης ύλης, και του υπερπόντιου τμήματος ανάπτυξης.

Η βιολογία Chuangxin συνεργάζεται ενεργά με τα κολλέγια και τα πανεπιστήμια, και έχει καθιερώσει τις μακροπρόθεσμες συνεταιριστικές σχέσεις με το γεωργικό πανεπιστήμιο Νότιων Κινών, το γεωργικό πανεπιστήμιο του Ναντζίνγκ, το γεωργικό πανεπιστήμιο Henan, το πανεπιστήμιο του Πεκίνου των ιδιωτικών οικονομικών, το κολλέγιο κτηνοτροφικής παραγωγής Zhengzhou και άλλα πανεπιστήμια, ενεργά που μετασχηματίζουν τα πανεπιστημιακά αποτελέσματα επιστημονικής έρευνας, και που συνδυάζουν την παραγωγή, τη διδασκαλία και την έρευνα, συνδυασμός θεωρίας και πρακτικής παραγωγής. Η επιχείρηση έχει 3 γιατρούς, 17 κύριοι, και 83% του προσωπικού έχουν έναν βαθμό κολλεγίων ή ανωτέρω. Μια υψηλής μόρφωσης, υψηλής ποιότητας επαγγελματική ομάδα έχει χτιστεί.

Η επιχείρηση έχει εστιάσει στην έρευνα και την ανάπτυξη της κινεζικής ιατρικής ενάντές στον ιό για 17 έτη, και είναι πάντα δεσμευμένη στην έρευνα των ζωικών κινεζικών αποσπασμάτων ιατρικής. Για πρώτη φορά, υπέβαλε την έννοια του «δηλητήριου αγώνα με το δηλητήριο» για να θεραπεύσει τις προερχόμενες από ιό ασθένειες των πουλερικών και το ζωικό κεφάλαιο, το απόσπασμα της ζωικής ιατρικής παραδοσιακού κινέζικου όπως το δηλητήριο φρύνων και Cantharidin εφαρμόστηκαν στην προετοιμασία κτηνιατρικών φαρμάκων, και η ακριβής θεραπευτική επίδραση επιτεύχθηκε. Η έγχυση Jingen τριών νέο national-level φαρμάκων, το Xinqi, το μίγμα Qingjie, και το προφορικό υγρό είναι όλα Shuanghuanglian νέες σημαντικές ανακαλύψεις στην εφαρμογή των ζωικών αποσπασμάτων της κινεζικής ιατρικής. Σε απάντηση στην τρέχουσα ασφάλεια των τροφίμων, το κράτος έχει εισαγάγει διαδοχικά τις σχετικές πολιτικές, και η εφαρμογή των ιατρικών συνταγών και των non-prescription φαρμάκων έχει επιβάλει τους μεγάλους περιορισμούς στα αντιβιοτικά. Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι τρέχουσες μεγάλης κλίμακας ανάγκες αναπαραγωγής, η επιχείρηση ίδρυσε ένα ειδικό κέντρο φαρμάκων για τα μεγάλης κλίμακας αγροκτήματα αναπαραγωγής (ομάδες) με την πράσινη και αντιβιοτικός-ελεύθερη αναπαραγωγή. Παίρνοντας την ιατρική παραδοσιακού κινέζικου ως κύριο σώμα, που συνδυάζεται με τη σύγχρονη τεχνολογία, και παίρνοντας τον κινεζικό αντιιό ιατρικής ως σημαντικό σημείο, έχει δημιουργήσει έναν νέο δρόμο υγείας για τα μεγάλης κλίμακας αγροκτήματα «της καλλιέργειας τρία» και «της πρόληψης τέσσερα».

Οι άνθρωποι Chuangxin είναι αποφασισμένοι να αφήσουν τους παγκόσμιους κτηνοτρόφους να πάρουν από τον κύκλο της αντιβιοτικής κτηνοτροφικής παραγωγής και να βελτιώσουν την ποιότητα του κρέατος πουλερικών. Κάτω από τη νέα κατάσταση, η βιοτεχνολογία Chuangxin έχει αναπτύξει μια μοναδική προσέγγιση, με σκοπό «την παραγωγή της ιατρικής συνείδησης, καθησυχασμός των φαρμάκων», μεταφέροντας την ιατρική παραδοσιακού κινέζικου, και η βελτίωση της ποιότητας του ζωικού κεφαλαίου και του κρέατος και των αυγών πουλερικών μέσω των μεθόδων υγειονομικής περίθαλψης και πρόληψης ιατρικής παραδοσιακού κινέζικου, που κάνει τη θεραπεία μια περιττή συμπεριφορά, κάνει το πράσινα κρέας, τα αυγά, το γάλα και τα ψάρια για να έρθει στους πίνακες των ανθρώπων του κόσμου, και Chuangxin θα ξεχωρίσει σίγουρα στη βιομηχανία κτηνιατρικού φαρμάκου. Τέλος, οι άνθρωποι Chuangxin είναι πρόθυμοι να εργαστούν μαζί με την πλειοψηφία των επαγγελματιών κτηνιατρικού φαρμάκου για να δουλεψουν σκληρά για να δημιουργήσουν την ανθρώπινη ασφάλεια των τροφίμων.

Υπηρεσία

Η βιολογική Co. τεχνολογίας Chuangxin Henan, ΕΠΕ είναι μια μεγάλη κοινή επιχείρηση αποθεμάτων που ενσωματώνει τη ζωική έρευνα και την ανάπτυξη φαρμάκων, την παραγωγή και τις πωλήσεις, και την υπηρεσία μεταπωλήσεων. Το αρχικό καταχωρημένο κεφάλαιο της επιχείρησης είναι 10,1 εκατομμύριο CNY. Το Δεκέμβριο του 2012, το one-time υψηλό αποτέλεσμα πέρασε την αποδοχή οκτώ γραμμών παραγωγής της κκπ του Υπουργείου γεωργίας. Οι μορφές δόσης παραγωγής περιλαμβάνουν τη σκόνη/την πρόμιξη, κατά το τέλος αποστειρωμένη έγχυση μεγάλος-όγκου εγχύσεων μικρός-όγκου (συμπεριλαμβανομένης της κινεζικής εξαγωγής ιατρικής) αποστειρωμένη /terminally ενδοφλέβια μη (συμπεριλαμβανομένης της εξαγωγής ιατρικής παραδοσιακού κινέζικου)/προφορική υγρή λύση (συμπεριλαμβανομένης της εξαγωγής ιατρικής παραδοσιακού κινέζικου), απολυμαντικό μη-χλωρίου (υγρό) και άλλες μορφές δόσης. Γνωστός ως τυποποιημένο πρότυπο εργοστάσιο της κκπ των κτηνιατρικών φαρμάκων στην επαρχία Henan.

Η βιολογία Chuangxin συνεργάζεται ενεργά με τα κολλέγια και τα πανεπιστήμια, και έχει καθιερώσει τις μακροπρόθεσμες συνεταιριστικές σχέσεις με το γεωργικό πανεπιστήμιο Νότιων Κινών, το γεωργικό πανεπιστήμιο του Ναντζίνγκ, το γεωργικό πανεπιστήμιο Henan, τη σχολή πανεπιστημίου του Πεκίνου των ιδιωτικών οικονομικών, το κολλέγιο κτηνοτροφικής παραγωγής Zhengzhou και άλλα πανεπιστήμια, ενεργά που μετασχηματίζουν τα πανεπιστημιακά αποτελέσματα επιστημονικής έρευνας, και που συνδυάζουν την παραγωγή, τη διδασκαλία και την έρευνα, ο συνδυασμός θεωρίας και πρακτικής παραγωγής. Από το 2017 ως το 2020, η επιχείρηση πέρασε το GB/T19001-2016ISO9001: πιστοποίηση συστημάτων του 2015, η απαριθμημένη CCTV επιχείρηση, και η μονάδα αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα της ένωσης πρόσθετων ουσιών τροφών Henan.

Η ομάδα μας

Αρχικά δημιουργημένες ενάντές στον ιό προετοιμασίες ιατρικής της Κίνας κύριες κινεζικές, ζωικές κινεζικές προετοιμασίες αποσπασμάτων ιατρικής όπως το δηλητήριο και Cantharidin φρύνων.

Οι μορφές δόσης παραγωγής καλύπτουν όλα τα κτηνιατρικά φάρμακα, όλα τα εργαστήρια έχουν πραγματοποιήσει την πλήρη αυτοματοποιημένη κατασκευή.

Γνωστός ως τυποποιημένο πρότυπο εργοστάσιο της κκπ των κτηνιατρικών φαρμάκων στην επαρχία Henan.

Η επιχείρηση έχει 3 γιατρούς, 17 κύριοι, και 83% του προσωπικού έχουν έναν βαθμό κολλεγίων ή ανωτέρω. Μια υψηλής μόρφωσης, υψηλής ποιότητας επαγγελματική ομάδα έχει χτιστεί.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Dax.Yang
Τηλ.: : 13653816731
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)