Να στείλετε μήνυμα

Gentamicin αντιβιοτικών κτηνιατρικών φαρμάκων της κκπ υδροδιαλυτή υψηλή αγνότητα CAS 1405-41-0 σκονών API θειικού άλατος

1000 κλ
MOQ
Discussion
τιμή
Gentamicin αντιβιοτικών κτηνιατρικών φαρμάκων της κκπ υδροδιαλυτή υψηλή αγνότητα CAS 1405-41-0 σκονών API θειικού άλατος
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Όνομα: Υδροδιαλυτά αντιβιοτικά
Όνομα προϊόντων: Gentamicin σκόνη θειικού άλατος
χαρακτήρας: Άσπρη ή σχεδόν άσπρη σκόνη
Ζωικός τύπος: Βοοειδή, πτηνά, άλογο, κατοικίδια ζώα, χοίρος, πρόβατα, αίγες, καμήλες
Προδιαγραφή: 25KG/bag ή προσαρμογή
Περιεχόμενο: l00g: 5g
Μπουκάλι συσκευασίας: Διπλή τσάντα PE, τύμπανο ινών 25kg/
Υψηλό φως:

Klebsiella της κκπ φάρμακα κτηνιατρικού φαρμάκου

,

Φάρμακα κτηνιατρικού φαρμάκου cOem Aminoglycoside

,

Gentamicin Aminoglycoside 4% έγχυση θειικού άλατος

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Zhengzhou Κίνα
Μάρκα: Your LOGO or Customized
Πιστοποίηση: GMP OEM ISO9001 Veterinary Drug Production License
Αριθμό μοντέλου: Υδροδιαλυτά αντιβιοτικά
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25KG/bag ή προσαρμογή
Χρόνος παράδοσης: 15 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή
Όροι πληρωμής: L/C, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 100000kg ανά 15days
Περιγραφή προϊόντων

Υδροδιαλυτή Gentamicin κτηνιατρικών φαρμάκων αντιβιοτικών κκπ υψηλή αγνότητα CAS 1405-41-0 σκονών API θειικού άλατος

 

Περιγραφή:

 

Gentamicin η σκόνη θειικού άλατος είναι ένα αντιβιοτικό φάρμακο, και το χημικό όνομά του είναι Gentamicin θειικό άλας. Είναι ένα από το Aminoglycoside και αναπτύσσει την αντιβακτηριακή δραστηριότητα ενάντια σε πολλά Gram-negative βακτηρίδια και μερικά Gram-positive βακτηρίδια.


Κτηνιατρική χρήση: Gentamicin η σκόνη θειικού άλατος μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κτηνιατρική κλινική για να θεραπεύσει και να προλάβει τη βακτηριακή μόλυνση των ζώων, συμπεριλαμβανομένων των θηλαστικών, των πουλερικών, των ψαριών, κ.λπ. Όπως η αναπνευστική μόλυνση οδών, η μόλυνση ουρικών κομματιών, η μόλυνση γαστροεντερικών κομματιών, κ.λπ.


Αλιεία και υδατοκαλλιέργεια: Gentamicin η σκόνη θειικού άλατος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στον τομέα της αλιείας και της υδατοκαλλιέργειας για να προλάβει και να θεραπεύσει τις βακτηριακές μολύνσεις των ψαριών, όπως το βακτηριακό gillitis, βακτηριακό enteritis, κ.λπ.


Εργαστηριακή έρευνα: Σε μερικά εργαστήρια μικροβιολογίας και της βιολογίας, Gentamicin η σκόνη θειικού άλατος προστίθεται μερικές φορές στο μέσο πολιτισμού ως εκλεκτικό αντιβιοτικό στα βακτηρίδια οθόνης και απομονώσεων με Gentamicin τα γονίδια αντίστασης.

 

Διάφορες ιδιότητες της υδροδιαλυτής Gentamicin κτηνιατρικών φαρμάκων αντιβιοτικών κκπ υψηλής αγνότητας CAS 1405-41-0 σκονών API θειικού άλατος


 

Κύρια σύνθεση Gentamicin θειικό άλας
Χαρακτήρας Αυτό το προϊόν είναι άσπρη ή σχεδόν άσπρη σκόνη.
Φαρμακολογικές ενέργειες Αντιβιοτικά φάρμακα. Αυτό το προϊόν είναι ενάντια σε ποικίλα gram-negative βακτηρίδια (όπως Escherichia coli, Klebsiella, Proteus, το pseudomonas-$l*aeruginosa, Pasteurella, οι σαλμονέλες, κ.λπ.) και το σταφυλόκοκκο - χρυσό (συμπεριλαμβανομένου του β-lactamase που παράγει τις πιέσεις) έχει τα αντιβακτηριακά αποτελέσματα. Οι περισσότεροι στρεπτόκοκκοι (στρεπτόκοκκος - pyogenes, pneumococcus, στρεπτόκοκκος - faecalis, κ.λπ.), τα αναερόβια βακτηρίδια (Bacteroides ή clostridium), η φυματίωση μυκητοβακτηρίων, Rickettsia και οι μύκητες είναι ανθεκτικοί σε αυτό το προϊόν.
Λειτουργία και χρήση Τα αντιβιοτικά Aminoglycoside χρησιμοποιούνται για να θεραπεύσουν τις μολύνσεις κοτόπουλου που προκαλούνται από τα ευαίσθητα Gram-negative και θετικά βακτηρίδια.
Δόση και διοίκηση Με βάση αυτό το προϊόν. Μικτή κατανάλωση: 2g κοτόπουλο ανά νερό του IL για 3 έως 5 ημέρες.
Δυσμενείς αντιδράσεις Σοβαρή ζημιά στα νεφρά.
Προφυλάξεις (1) απαγορευμένος κατά τη διάρκεια των ωοτόκων ορνίθων.
(2) η συνδυασμένη χρήση με τις κεφαλοσπορίνες μπορεί να αυξήσει το nephrotoxicity.
Περίοδος απόσυρσης Κοτόπουλο 28 ημέρες.
Προδιαγραφή l00g: 5g (5 εκατομμύριο μονάδες).
Αποθήκευση Η σκίαση, αεροστεγής, και κρατά σε μια ξηρά θέση.
Έγκριση αριθ. Κτηνιατρικά φάρμακα

 

Εισαγωγή προϊόντων:
 

 
Κτηνιατρικό θειικό άλας Gentamycin
Πλεονέκτημα προϊόντων Χρησιμοποιείται για να θεραπεύσει τη σηψαιμία, τη μόλυνση ουρικών κομματιών, τη staphylococcal μόλυνση, endocarditis και άλλες ασθένειες.
Σημαντικές λειτουργίες

Αυτό το προϊόν είναι ενάντια σε ποικίλα gram-negative βακτηρίδια (όπως Escherichia coli, Klebsiella, Proteus, το pseudomonas-$l*aeruginosa, Pasteurella, οι σαλμονέλες, κ.λπ.) και το σταφυλόκοκκο - χρυσό (συμπεριλαμβανομένου του β-lactamase που παράγει τις πιέσεις) έχει τα αντιβακτηριακά αποτελέσματα. Οι περισσότεροι στρεπτόκοκκοι (στρεπτόκοκκος - pyogenes, pneumococcus, στρεπτόκοκκος - faecalis, κ.λπ.), τα αναερόβια βακτηρίδια (Bacteroides ή clostridium), η φυματίωση μυκητοβακτηρίων, Rickettsia και οι μύκητες είναι ανθεκτικοί σε αυτό το προϊόν.

Κανονική συσκευασία 25KG/bag ή προσαρμογή

Gentamicin αντιβιοτικών κτηνιατρικών φαρμάκων της κκπ υδροδιαλυτή υψηλή αγνότητα CAS 1405-41-0 σκονών API θειικού άλατος 0Gentamicin αντιβιοτικών κτηνιατρικών φαρμάκων της κκπ υδροδιαλυτή υψηλή αγνότητα CAS 1405-41-0 σκονών API θειικού άλατος 1

FAQ:

Q1. Ποιος είναι ο όρος παράδοσης και η προθεσμία παράδοσής σας;

Δεχόμαστε τη ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, CIF, κ.λπ. Μπορείτε να επιλέξετε ενός που είναι ο καταλληλότερος ή οικονομικώς αποδοτικός για σας. Ανταγωνιστική τιμή με τα έτοιμα αποθέματα αεροπορικώς μέσα σε 7days, από τη θάλασσα που στέλνει εντός 14 ημερών κατόπιν.

 

Q2. Ποιες είναι οι κύριες αγορές σας;

Βόρεια Αμερική South&, Ευρώπη, Ασία, Αφρική κ.λπ. Τοπ πελάτες μεταξύ περισσότερων από 80 χωρών 30 έτη ιστορίας Μιας στάσης προμηθευτής.

 

Q3. Υπηρεσία εγγραφής cOem και υπηρεσιών ανάπτυξης τεχνολογίας

COem για τους πελάτες. Παροχή της υποστήριξης τεχνολογίας και της ανάπτυξης τεχνολογίας.

Ανεξάρτητο τμήμα εγγραφής ΚΚΠ, FAMI-QS, HACCP, ΠΙΣΤΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟΥ ISO.

 

Q4. Ποιος είναι ο όρος πληρωμής;

Κανονικά συμβουλεύουμε την εμπορική διαβεβαίωση χρήσης πελατών (είμαστε ελεύθερη υπηρεσία προστασίας πληρωμής γιατί οι αγοραστές προσφέρονται από Alibaba την ομάδα), και λαμβάνουμε επίσης T/T, τη Western Union ή L/C.

 

Q5. Θα παράσχετε τα δείγματα για τη δοκιμή η ποιότητα;

Θα επιθυμούσαμε να προσφέρουμε τα δείγματα πελατών μας για την ποιοτική αξιολόγηση για τα περισσότερα προϊόντα για να αναπτύξουμε την επιχείρηση.

 

Μας ελάτε σε επαφή με για τη χαμηλότερη τιμή και την καλύτερη υπηρεσία.
 

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Dax.Yang
Τηλ.: : 13653816731
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)