Να στείλετε μήνυμα

Κτηνιατρικό εκχύσιμο Tetracycline φαρμάκων Oxytetracycline αντιβιοτικών υδροχλωρίδιο 200mg εκχύσιμο

1000 μπουκάλια
MOQ
Discussion
τιμή
Κτηνιατρικό εκχύσιμο Tetracycline φαρμάκων Oxytetracycline αντιβιοτικών υδροχλωρίδιο 200mg εκχύσιμο
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Όνομα: Κτηνιατρικά εκχύσιμα φάρμακα
Όνομα προϊόντων: 20% Oxytetracycline HCL
Λειτουργία: Φάρμακα παρασίτων
Μορφή δόσης: λύση
Ζωικός τύπος: Υδρόβια ζώα, Βοοειδή, Πτηνά, Άλογο, Άλλα Ειδικά Ζώα Αναπαραγωγής
Χρώμα: κίτρινο έως ανοιχτό κίτρινο διαφανές υγρό
Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 2-3 έτη
Τύπος: Η πρώτη θέση
Υψηλό φως:

Oxytetracycline υδροχλωρίδιο 200mg

,

Oxytetracycline αντιβιοτικών υδροχλωρίδιο

,

Tetracycline υδροχλωρίδιο 200mg

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Σαγκάη Κίνα
Μάρκα: CXBT & ShowVet
Πιστοποίηση: GMP OEM ISO9001 Veterinary Drug Production License
Αριθμό μοντέλου: Κτηνιατρικά εκχύσιμα φάρμακα
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: 100ml ή προσαρμογή
Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή
Όροι πληρωμής: L/C, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 100000bottles ανά 15days
Περιγραφή προϊόντων

Κτηνιατρικό εκχύσιμο Tetracycline φαρμάκων Oxytetracycline αντιβιοτικών υδροχλωρίδιο 200mg εκχύσιμο για τα σκυλιά Cattles προβάτων

 

Περιγραφή:

 

Oxytetracycline κτηνιατρικών φαρμάκων η έγχυση υδροχλωριδίου είναι ένα κτηνιατρικό φάρμακο για τα ζώα. Το κύριο συστατικό του είναι Oxytetracycline υδροχλωρίδιο. Oxytetracycline το υδροχλωρίδιο είναι ένα αντιβιοτικό ευρύς-φάσματος, που ανήκει Macrolide στα αντιβιοτικά. Oxytetracycline η έγχυση υδροχλωριδίου χρησιμοποιείται συνήθως στη ζωική ιατρική, κυρίως για τη θεραπεία ή την πρόληψη των ασθενειών σχετικών με τη μόλυνση αναπνευστικών οδών που προκαλείται από τις ευαίσθητες πιέσεις. Αναπτύσσει την αντιβακτηριακή δραστηριότητα ενάντια στα Gram-positive βακτηρίδια και μερικά Gram-negative βακτηρίδια, ιδιαίτερα κατάλληλα για τις μολύνσεις αναπνευστικών οδών των χοίρων, των βοοειδών και άλλων ζωικού κεφαλαίου και πουλερικών.

 

Διάφορες ιδιότητες του κτηνιατρικού εκχύσιμου Tetracycline φαρμάκων Oxytetracycline αντιβιοτικών υδροχλωριδίου 200mg εκχύσιμου

 


Φαρμακολογικές ενέργειες: Φαρμακοδυναμικές
Oxytetracycline είναι ένα αντιβιοτικό ευρύς-φάσματος της tetracycline κατηγορίας. Έχει μια ισχυρή επίδραση στα Gram-positive βακτηρίδια όπως ο σταφυλόκοκκος, ο στρεπτόκοκκος hemolyticus, ο βάκιλος anthracis, το tetani clostridium και το clostridium, αλλά όχι τόσο καλός όσο οι β-λακτάμες. Είναι πιό ευαίσθητο στα Gram-negative βακτηρίδια όπως Escherichia coli, οι σαλμονέλες, Brucella και Pasteurella, αλλά όχι τόσο καλός όσο τα αντιβιοτικά οινοπνεύματος aminoglycoside και αμιδίων. Αυτό το προϊόν έχει επίσης μια ανασταλτική επίδραση rickettsia, το chlamydia, mycoplasma, spirochetes, τα ακτινομύκητες και μερικές πρωτόζωες.
Λειτουργία και χρήση    Tetracycline αντιβιοτικά. Χρησιμοποιημένα για ορισμένα Gram-positive και αρνητικά βακτηρίδια, rickettsiae, mycoplasma και άλλες μολύνσεις.
Κτηνιατρικό εκχύσιμο Tetracycline φαρμάκων Oxytetracycline αντιβιοτικών υδροχλωρίδιο 200mg εκχύσιμο 0

Oxytetracycline 20% είναι ένα βακτηριοστατικό αντιβιοτικό ευρέος φάσματος. Ενεργεί gram-positive και gram-negative μικροοργανισμοί μ.μ. Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στους στρεπτοκόκκους, τα clostridium, E.coli, το shigella, τα brucellae, τις σαλμονέλες, leptospira, κ.λπ. επιπλέον, είναι αποτελεσματικό ενάντια σε μερικά mycoplasmas, τα rickettsiae, το chlamydia, μερικούς πρωτόζωες και μεγάλους ιούς.

Χαρακτήρας Αυτό το προϊόν είναι κίτρινο για να ανάψει το καφετί κίτρινο σαφές υγρό.
Δόση και διοίκηση Ενδομυϊκή έγχυση: Μια δόση, 0.033~0.067ml για το ζωικό κεφάλαιο ανά βάρος σωμάτων 1kg.
Δυσμενείς αντιδράσεις

(1) τοπική ενόχληση. Το διάλυμα ύδατος υδροχλωριδίου αυτής της κατηγορίας φαρμάκων έχει την ισχυρή ενόχληση, και η ενδομυϊκή έγχυση μπορεί να προκαλέσει τον πόνο, την ανάφλεξη και τη νέκρωση επί του τόπου εγχύσεων.

(2) εντερική αναταραχή bacterin. Tetracyclines έχουν μια ανασταλτική επίδραση ευρύς-φάσματος στα ίππεια εντερικά βακτηρίδια, και έπειτα οι δευτεροβάθμιες μολύνσεις που προκαλούνται από τις drug-resistant σαλμονέλες ή τα άγνωστα παθογόνα (συμπεριλαμβανομένου του clostridium, κ.λπ.) οδηγούν στην αυστηρή ή ακόμα και μοιραία διάρροια. Αυτή η κατάσταση εμφανίζεται συχνά μετά από την ενδοφλέβια χορήγηση υψηλός-δόσεων, αλλά η ενδομυϊκή έγχυση χαμηλός-δόσεων μπορεί επίσης να εμφανιστεί.

(3) έχετε επιπτώσεις στα δόντια και την ανάπτυξη κόκκαλων. Tetracyclines συνδυάζονται με το ασβέστιο μετά από να εισαγάγουν το σώμα και κατατίθενται στα δόντια και τα κόκκαλα μαζί με το ασβέστιο. Αυτή η κατηγορία φαρμάκων είναι επίσης εύκολο να περαστεί μέσω του πλακούντα και να εισαγάγει το γάλα, τόσο τα έγκυα ζώα, τα θηλάζοντας ζώα και τα μικρά ζώα είναι απαγορευμένα, και το γάλα για τις θηλάζοντας αγελάδες είναι απαγορευμένο από το μάρκετινγκ κατά τη διάρκεια της περιόδου φαρμάκων.

(4) ζημία συκωτιού και νεφρών. Αυτή η κατηγορία φαρμάκων έχει τα τοξικά αποτελέσματα στα κύτταρα συκωτιού και νεφρών. Tetracycline τα αντιβιοτικά μπορούν να προκαλέσουν τις ανάλογες της δόσης αλλαγές στη λειτουργία νεφρών σε πολλά ζώα.

(5) επίδραση αντι-μεταβολισμού. Tetracycline τα φάρμακα μπορούν να προκαλέσουν το azotemia, το οποίο μπορεί να επιδεινωθεί από την παρουσία φαρμάκων sterold. Αυτή η κατηγορία φαρμάκων μπορεί επίσης να προκαλέσει τη μεταβολική δυσαναλογία ακίδωσης και ηλεκτρολυτών.

Προφυλάξεις

(1) αυτό το προϊόν πρέπει να προστατευθεί από ελαφρύς και αεροστεγής, και να αποθηκευτεί σε μια δροσερή, σκοτεινή και ξηρά θέση. Αποφύγετε το φως του ήλιου. Μην χρησιμοποιήστε τα εμπορευματοκιβώτια μετάλλων για τα φάρμακα.

(2) τα άλογα μπορούν επίσης να αναπτύξουν τη γαστρεντερίτιδα μετά από την έγχυση, και πρέπει να χρησιμοποιηθούν με σύνεση.

(3) αποφύγετε τη χρήση όταν βλάπτεται σοβαρά η λειτουργία συκωτιού και νεφρών του ζώου.

Περίοδος απόσυρσης 28 ημέρες για τα βοοειδή, τα πρόβατα και τους χοίρους 7 ημέρες για την εγκατάλειψη του γάλακτος.
Προδιαγραφή 100ml: oxytetracycline 30g (30 εκατομμύριο μονάδες).
Συσκευασία 100ml/bottle.
Αποθήκευση η σκίαση, αεροστεγής, και κρατά σε μια δροσερή και σκοτεινή θέση.

όγκος:

Βοοειδή 2ml/10kg βάρος σωμάτων
Μόσχοι 2ml/10kg βάρος σωμάτων
Πρόβατα & αίγα 2ml/10kg βάρος σωμάτων
Χοίροι 2ml/10kg βάρος σωμάτων

 

ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ:

Μερικές φορές μια προσωρινή διόγκωση στην περιοχή εγχύσεων εμφανίζεται.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ:

Από την τελευταία επεξεργασία, μέσα σε 21 ημέρες για το κρέας και τους εδώδιμους ιστούς και με 7 ημέρες για το γάλα.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:

Ένα μέγιστο των χρόνων 2ml μπορεί να εγχθεί επί οποιουδήποτε τόπου για τα βοοειδή, και του μεγίστου 5ml για τα πρόβατα και τις αίγες. Εάν ο συνολικός όγκος υπερβαίνει την προαναφερθείσα ποσότητα, πρέπει να διαιρεθεί και να εγχθεί σε περισσότερες περιοχές. Το φάρμακο δεν πρέπει να αραιωθεί.

 

FAQ:

Q1. Ποιος είναι ο όρος παράδοσης και η προθεσμία παράδοσής σας;

Δεχόμαστε τη ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, CIF, κ.λπ. Μπορείτε να επιλέξετε ενός που είναι ο καταλληλότερος ή οικονομικώς αποδοτικός για σας. Ανταγωνιστική τιμή με τα έτοιμα αποθέματα αεροπορικώς μέσα σε 7days, από τη θάλασσα που στέλνει εντός 14 ημερών κατόπιν.

 

Q2. Ποιες είναι οι κύριες αγορές σας;

Βόρεια Αμερική South&, Ευρώπη, Ασία, Αφρική κ.λπ. Τοπ πελάτες μεταξύ περισσότερων από 80 χωρών 30 έτη ιστορίας Μιας στάσης προμηθευτής.

 

Q3. Υπηρεσία εγγραφής cOem και υπηρεσιών ανάπτυξης τεχνολογίας

COem για τους πελάτες. Παροχή της υποστήριξης τεχνολογίας και της ανάπτυξης τεχνολογίας.

Ανεξάρτητο τμήμα εγγραφής ΚΚΠ, FAMI-QS, HACCP, ΠΙΣΤΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟΥ ISO.

 

Q4. Ποιος είναι ο όρος πληρωμής;

Κανονικά συμβουλεύουμε την εμπορική διαβεβαίωση χρήσης πελατών (είμαστε ελεύθερη υπηρεσία προστασίας πληρωμής γιατί οι αγοραστές προσφέρονται από Alibaba την ομάδα), και λαμβάνουμε επίσης T/T, τη Western Union ή L/C.

 

Q5. Θα παράσχετε τα δείγματα για τη δοκιμή η ποιότητα;

Θα επιθυμούσαμε να προσφέρουμε τα δείγματα πελατών μας για την ποιοτική αξιολόγηση για τα περισσότερα προϊόντα για να αναπτύξουμε την επιχείρηση.

 

Μας ελάτε σε επαφή με για τη χαμηλότερη τιμή και την καλύτερη υπηρεσία  .

 

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Dax.Yang
Τηλ.: : 13653816731
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)